Zone de Livrare: Toata Romania

Termen de Livrare: 40-60 zile lucratoare

Produsele se fac la comanda, si avem foarte multe cereri in aceasta perioada.

Stim ca asta poate insemna mult pentru unii, in special tinand cont de viteza cu care toate lucrurile se intampla in viata noastra e zi cu zi.

Dar asculta, ne revansam si promitem sa te rasfatam cu un super suport pentru clienti, reduceri de loialitate si colectii noi in fiecare saptamana!

Metode de Plata: 

  1. Plata Online cu Card Bancar – procesata 3-D Secure prin Braintree™ (by PayPal). Este necesar sa completezi un formular cu informatiile despre cardul tau in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.


bebebuy.ro nu isi asuma nici o raspundere contractula fata de client in urma lansarii comenzii.

Definitia contractului de vanzare (art. 2, 5.) din O.U.G. 34/2014: orice contract in temeiul caruia profesionistul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia. In cazul in care anumite produse care nu sunt in stoc si au fost confirmate prin e-mailul automat, bebebuy.ro nu isi creeaza nici o obligatie fata de client pentru a livra acele produse.